Ga elke week met mij, Snoezebol, mee op avontuur! Een heel jaar lang, 52 weken!

Een nieuw sprookje dat op je wacht, één van de leukste momenten van de week. Je komt thuis van school en je hebt weekend! 

Mijn sprookje staat op jou te wachten in je eigen online inlog omgeving!
Je kunt hem zo vaak luisteren als je wilt, waar je maar wilt en wanneer je maar wilt! 

Buiten als het mooi weer is. Of binnen op je kamer. Of als je onderweg bent in de auto. Misschien wel gewoon hangend op de bank. En ik beloof je dat ik er elke week ben!

Ik wil je graag ontmoeten! Wil jij mij ook leren kennen?

Hoe werkt het sprookjesabonnement? 

Vraag aan je ouders om met je mee te kijken hoe jij je kan aanmelden voor mijn avonturen.

Of je vraagt aan je vader of moeder, opa of oma of iemand anders die jou mijn sprookjes cadeau wil geven om zich hier aan te melden.

Wanneer je een abonnement afsluit ontvang je een mailtje met daarin een uniek wachtwoord voor een online inlogomgeving. Iedere week komt hier een sprookje bij. Je krijgt een mailtje in je mailbox als er een nieuw sprookje voor je klaar staat in de online omgeving. Zo vergeet je nooit dat ik je weer meeneem op avontuur!

In jouw inlog omgeving blijven al jouw sprookjes bewaard. Zo krijg je je eigen bibliotheek aan luistersprookjes. Deze kun je makkelijk downloaden zodat je ook zonder internet kunt genieten van mijn avonturen.

Het cadeau kost € 29,90 voor een heel jaar aan luistersprookjes, 52 verschillende sprookjes dus! Natuurlijk ook leuk om cadeau te geven aan een vriendje of vriendinnetje. 

Je eigen sprookjes luister bibliotheek in een sprookjes abonnement

Hoi! Ik ben Snoezebol. 

Ik zit op de basisschool en heb een heleboel vriendjes en vriendinnetjes! De liefste papa en mama van de hele wereld en hele lieve huisdieren. En weet je, mijn oma is echt de vetste oma die er is!

Ik ben gek op buitenspelen, in bomen klimmen, voetballen met de buurjongens, met vriendinnen kletsen, computerspelletjes spelen, dansen en zingen.

Mijn moeder wordt soms gek van me omdat ik nooit stilzit! En…omdat ik mega eigenwijs ben, zegt ze…

Ik kan heel makkelijk met dieren en dingen praten. Dat vinden sommige mensen maar raar. Maar voor mij is het doodnormaal en ik vind dat juist superleuk! Want daardoor beleef ik de spannendste avonturen. 

Moet je horen wat ik laatst heb gedaan: met paardjes uit de wei meegelopen naar Oostenrijk! Ik heb ijsschotsjes van het smelten gered. O ja, ik heb ook eens een tubetje verf meegenomen naar een museum. En een worm met een mol vrede laten sluiten.

Als ik er op uit trek, doe ik altijd mijn jurkje met mijn stevige laarsjes aan. Daarmee kan ik de wereld rond als ik wil! Soms is het wel spannend hoor. Want er gebeuren dingen waarvan ik denk: o help, wat nu?? Maar gelukkig komt het altijd goed, echt waar!

Weet je: ik heb een idee! Als jij nou eens met mij mee gaat op avontuur? Samen met mijn vriendjes? Elke week? 

Vraag aan je vader, moeder, opa of oma, tante of oom of dat mag! Ik zou het hartstikke leuk vinden. Dan zie ik je elke week, top!

Liefs van Snoezebol

Ben je nieuwsgierig naar wat we gaan beleven?

Ik ga op onderzoek uit naar wat konijnen nu eigenlijk doen, ’s nachts bij maanlicht. Waar gaan ze naartoe als ze uit hun holletje kruipen? En als mijn vriendinnetje blijft logeren gaat het heel anders dan ik had gedacht, dankzij een toverspiegel. 

En ben je benieuwd wat er gebeurt wanneer ik op mag treden voor een groot publiek en alles écht mis dreigt te gaan?

Dit zijn nog maar een paar belevenissen tijdens onze avonturen. Ik heb er nog véél meer. Ga je met me mee?