Contact met Margriet

Ben je benieuwd naar de schrijfster, de bedenkster van Snoezebol, wil je haar een vraag stellen of een berichtje sturen? Dat kan!

Snoezebol postadres
Hoofdgracht 37
1411LB Naarden

KvK: 70450463

Snoezebol online
mail: info@snoezebol.nl
website: www.snoezebol.nl

Facebook / Instagram

FAQ – Veelgestelde vragen

Ik wil de sprookjes cadeau geven aan iemand anders, hoe gaat dat?

Na betaling geeft u ons via info@snoezebol.nl  het email adres door van degene aan wie u de sprookjes wilt geven. Het nieuwe email adres is de nieuwe gebruikersnaam. Wij sturen de nieuwe inlogcode naar dat mailadres door. 

Op dit email adres zullen ook de wekelijkse mails terecht komen met de mededeling dat in de persoonlijke bibliotheek een nieuw sprookje klaar staat.

Hoe kan ik de sprookjes bewaren en downloaden?

Eenvoudig door op de knop ‘Downloaden’ te klikken om het sprookje bewaren. Het sprookje komt dan in de download map op je computer. Het is handig om een mapje aan te maken zodat u op een overzichtelijke wijze alle sprookjes in uw eigen sprookjesbibliotheek bewaart.

Ik kan het nieuwe sprookje in de bibliotheek niet luisteren?

Waarschijnlijk heb je het vorige sprookje nog niet geluisterd in de bibliotheek. Misschien omdat je het sprookje direct gedownload hebt. Ga dan naar het laatste sprookje dat je wel kunt luisteren en klik op de button: ‘Sprookje geluisterd’.

Kan ik de sprookjes ook luisteren zonder internet?


Zeker wel! Je kunt de sprookjes downloaden en op de computer opslaan. Het sprookje komt dan in de download map op je computer. Het is handig om een mapje aan te maken zodat u op een overzichtelijke wijze alle sprookjes in uw eigen sprookjesbibliotheek bewaart.

Kun je een eigen wachtwoord kiezen?

Dat kan, ga naar de inlogomgeving en doe net alsof je je wachtwoord vergeten bent. Je krijgt dan een link per mail om zelf een wachtwoord te kiezen.

Ik ben mijn inloggegevens vergeten?

Ga naar de inlogomgeving en geef aan dat je je wachtwoord bent vergeten. Je krijgt dan een link per mail om zelf een nieuw wachtwoord te kiezen.

Kun je meteen luisteren na betaling?

Ja, je krijgt direct na aanschaf een mail met inloggegevens voor de sprookjesbibliotheek. Het eerste sprookje staat dan direct al klaar om geluisterd te worden.